Conservatorii îi curtează pe primarii marcaţi de UNPR

278

soropConservatorii îi curtează în continuare pe penegişti. Chiar dacă cei trei primari PNG de la Arcani, Dragoteşti şi Teleşti au semnat cu UNPR-ul, conform unui comunicat de presă al acestui partid, reprezentanţii PC Gorj nu renunţă la intenţia de a-i atrage spre partidul lor.

Nu demult, şeful PC Gorj, Ilie Petrescu, anunţa la finalul negocierilor din USL, că partidul pe care îl conduce îi va curta pe cei trei primari de la PNG. Între timp însă, primarii PNG au trecut în barca UNPR-ului, cum afirmă oficial reprezentanţii acestui partid, dar acest lucru pare că nu influenţează prea mult intenţiile conservatorilor, de a tatona terenul la Arcani, Teleşti şi Dragoteşti. Daniel Şorop, vicepreşedintele PC Târgu-Jiu a menţionat joi la conferinţa de presă a USL Gorj, că ei nu abandonează acest demers. “Îi curtăm. Fiecare partid politic poate să curteze pe oricine, un candidat care are potenţial politic şi care, la un moment dat, vrea să treacă de la nişte convingeri politice la altele este normal să fie curtat”, a declarat Şorop.

Braconaj politic

Şorop a subliniat, de asemenea, calităţile lui Dan Ilie Morega, vicepreşedintele UNPR, pe care l-a văzut ca pe un pescar care pescuieşte oameni valoroşi, dar fără să respecte regulile. “Morega este un om care ştie să pescuiască oameni. De data aceasta, timpul îl presează, situaţia din UNPR îl presează, nu are condiţiile optime de a pescui elegant şi atunci, bineînţeles încalcă regulile”, susţine Şorop, legat de achiziţiile făcute de UNPR Gorj în rândul primarilor PNG.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here