Concursul Național de Comunicări Științifice pe Teme de Biologie

331

Universitatea „Constantin Brâncuşi” (UCB) din Târgu-Jiu, în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice și Inspectoratul Școlar Județean Gorj, a organizat, în data de 13 mai 2016, Concursul Național de Comunicări Științifice pe Teme de Biologie pentru elevii de liceu.

Concursul Național de Comunicări Științifice pe Teme de Biologie pentru elevii de liceu a fost structurat pe două secțiuni, respectiv Biologie Animală și Biologie Vegetală, înscriindu-se 34 de elevi din țară, alături de profesorii de biologie însoțitori.
La acest eveniment științific au participat Traian Șăitan – Inspector General în cadrul Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice, precum și șapte membri ai comisiei centrale – cadre didactice la Universitatea din Craiova. „Cele mai bune comunicări științifice vor fi premiate de Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice. Totodată, Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu va acorda un premiu special, iar Banca Comercială Română zece premii speciale”, a precizat purtătorul de cuvânt al UCB Târgu-Jiu.
Concursul Național de Comunicări Științifice pe Teme de Biologie s-a desfășurat la Sediul Rectoratului, în Amfiteatrul 016 al Facultăţii de Inginerie și Dezvoltare Durabilă.
M.S.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here