Comunitate – Ofurile dintr-o „mare adunare” a pensionarilor din comuna Peştişani !

332

La cea mai recentă adunare generală a Ligii Pensionarilor – Filiala Peştişani, Neculai Ştirbăţ, preşedintele Ligii Pensionarilor din comună a expus Darea de seamă a LP în perioada martie 2012-aprilie 2013.

La lucrările Conferinţei au participat ca invitaţi: Petre Rădulescu – Preşedintele Ligii Pensionarilor din judeţul Gorj; Puiu Safta – vicepreşedinte al LP Gorj; Radu Păunescu – contabil LP Gorj; Constantin Nicolcioiu – Cetăţean de Onoare al comunei Peştişani şi fost primar, sub conducerea căruia s-au ridicat cele mai multe investiţii, inclusiv Obeliscul cu bustul din bronz închinat marelui C. Brâncuşi în Parcul din Hobiţa.
În schimb, nu a fost prezent nimeni din partea Primăriei comunei Peştişani (primarul fiind suspendat, viceprimarul Ilie Fuiorea nefiind interesat, iar consilierii locali nici atât!).
Au luat cuvântul pensionarii Floarea Argint, Traian Roşca, Ion Buliga, Aristotel Bojincă (epitrop al Bisericii Peştişani) şi C. Bojincă.
Preşedintele LP Gorj, Petre Rădulescu a constatat că la Peştişani nu există colaborare între Ligă, Primărie şi patroni. Primăria şi Liga Pensionarilor din comună având cele mai mari arierate(datorii) din Gorj. Domnia sa a apreciat că după informaţiile primite de la pensionari, Primăria Peştişani este ca şi inexistentă, corupţia devenind un fel de templu al Mafiei Gorjului. Şi toate acestea se petrec în comuna lui Brâncuşi.
Gogă Nicolcioiu-Nixon

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here