Comitet Director la Spitalul Rovinari, după numirea lui Talabă

317

Constantin Talabă, fostul şef al Evidenţei Persoanelor Târgu-Jiu, a fost pus, începând de luni, manager al Spitalului Rovinari. Talabă, fost şef al UNPR Târgu-Jiu, este membru al PPDD, acest lucru dar şi prietenia cu primarul Dorin Filip fiind plusurile care au contat la numirea în funcţia ocupată, acum, în interimat. Talabă are şansa să-şi demonstreze abilităţile manageriale timp de 6 luni de zile. Cert este însă că, din prima, noul manager al Spitalului Rovinari s-a pus pe treabă, azi la spital fiind întrunit Comitetul Director al unităţii medicale.

Noul manager a întrunit prima şedinţă de lucru, azi, la Spitalul Rovinari, directorii adjuncţi şi reprezentanţii sindicatelor fiind chemaţi la Comitetul Director.
Prin acest demers, Constantin Talabă vrea să se familiarizeze cu spitalul, cu problemele pe care unitatea la are, dar şi cu plusurile acestuia. Nu mai este un secret că unitatea s-a confruntat cu acumularea unor debite care trebuie plătite, fosta conducere fiind acuzată de un management defectuos.
Prin numirea lui Talabă se demonstrează că Dorin Filip a pus în balanţă problemele pe care spitalul le are şi necesitatea unei persoane care să le gestioneze.
Faptul că Talabă este membru al PPDD, arată că noul manager are şi susţinere politică de la fiul primarului, şef al PPDD Gorj.
Spitalul Rovinari se află sub aripa adminsitraţiei locale a oraşului, Dorin Filip intervenind la vârful unităţii de fiecare dată când o situaţie critică a cerut asta.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here