Cojocaru, după încă un succes în amicale: ,,Se vede o atitudine pozitivă”

725

Pandurii Târgu-Jiu a înregistrat al doilea succes consecutiv în partidele amicale. Trupa gorjeană a trecut cu 1-0, sâmbătă, de formaţia CSO Filiaşi (Liga 3). Meciul s-a disputat pe terenul sintetic, iar unicul gol al confruntării a venit în prima repriză, fiind marcat de Adrian Tănăsoiu (`43). Antrenorul Călin Cojocaru a început partida în următoarea formulă: Achiriloaiei – Cuțitoiu, Catrici, Ciobanu, Vasilescu – Babaua, Cristian Ștefan – Șendroiu – Pirciu, Bodea, Tănăsoiu. În repriza a doua au evoluat Iovicin, Borisav Zlataric Leonard Gheorghe, Pape, Dinu, Trancă, Peia, Cornicioiu, Patrick Popescu, Lică Mândrean şi Stan. Cuţitoiu şi Vasilescu au rămas pe teren 90 de minute.Tehnicianul Pandurilor s-a declarat satisfăcut că defensiva şi-a făcut treaba în meciul cu doljenii, dar a admis că mai are nevoie de jucători. Cum echipa are programate încă cinci meciuri de verificare până la reluarea campionatului, vor mai veni fotbalişti în probe.„Așa cum am spus și după primele amicale, în această peri-oadă mă interesează efortul fizic. Sunt bucuros că după două jocuri în care am primit gol, am jucat și cu o echipă bună de Liga a III-a, nu am mai încasat. Ăsta este un lucru pozitiv pentru mine. Apoi mișcarea băieților a fost mult mai bună. Avem mult de lucrat, dar se vede o atitudine pozitivă. Trebuie să creștem de la meci la meci. Mai așteptăm jucători, trebuie să ne mai întărim“, a spus Cojocaru.
Omologul său, Nae Constantin, este convins că echipa din Filiaşi va avea un retur mult mai bun ca prima parte a sezonului. Ultima adiţie a doljenilor este fotbalistul ofensiv Alex Fotescu, jucător din Gorj, care a mai trecut pe la FC Hermannstadt sau Turnu Măgurele. ,,A fost primul joc și nu pun mult aspect pe rezultat. Am urmărit alte lucruri în meciul de astăzi. Am avut și trei jucători care nu s-au pregătit cu noi. Mai e mult de lucru. Încercăm în continuare să îndreptăm lucrurile pe care nu le-am făcut cum trebuie. Sper ca de la meci la meci să arătăm mai bine. Avem un lot bun, cu care se poate lucra. Avem jucători de calitate, care pot mai mult decât au arătat până acum“, a declarat Constantin.
ACSO Filiaşi, prima repriză: Jianu (Munteanu 30) – Bălăceanu, Dobriţa, A. Lupu, Luică, Vespa, Armăşelu, S. Lupu, Poiană, Pîrvuleasa.
ACSO Filiaşi, repriza a doua: Munteanu (Dică 60) – Stoicescu, Calu, Dina, Almic, Duriţă, Baciu, Stoichiţoiu, Poiană, S. Lupu (R. Vulpe 60), Ghighilicea.
Următorul joc test pentru Pandurii va avea loc miercuri, de la ora 13.00, împotriva Viitorului Dăești. Amicalul se joacă tot la Târgu-Jiu.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here