Cerinţe de la Polaris pentru asociaţiile de proprietari

162

Administratorii şi preşedinţii asociaţiilor de proprietari din municipiul nostru au obligaţia de raporta lunar numărul persoanelor care beneficiază de serviciul de salubrizare. Dacă nu se raportează până în dimineaţa zilei de 5 a fiecărei luni aceste dată, Polaris va factura numărul de persoane stabilit iniţial prin contractual de salubrizare.

Firma S.C. Polaris M Holding S.R.L. înştiinţează administratorii şi preşedinţii asociaţiilor de proprietari că începând cu data de 1.10.2012 în cazul în care nu vor depune declaraţia pe proprie răspundere, din care să reiese numărul de persoane aferent lunii prestării serviciului de salubrizare, până pe data de 5 ale fiecărei luni, ora 9:00, atunci se va factura numărul de persoane stabilit iniţial prin contractual de salubrizare.
În acelaşi timp, în cazul unei diferenţe mari de persoane faţă de ce s-a stabilit prin contract la momentul încheierii acestuia, declaraţia pe proprie răspundere va trebui însoţită de un tabel din care să reiese numărul de persoane de pe fiecare scară din cadrul asociaţiei (tabel ce trebuie să coincidă cu ce se afişează la afişierul scării). Dacă declaraţia din care reiese o diferenţă mare de persoane faţă de ce s-a stabilit în contract nu este însoţită de un tabel justificativ atunci nu va fi luată în considerare.
Minodora Sucea
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here