CEO pune la bătaie aproape 5 milioane de lei pentru depozitul de zgură și cenușă de la Gârla

468

Compartimentul al doilea al depozitul de zgură şi cenuşă de la Gârla, aflat la aproximativ cinci kilometri de Sucursala Electrocentrale Rovinari, va fi supraînălțat în perioada următoare. Conducerea CEO a scos la licitație investiția și pune la bătaie aproape 5 milioane de lei pentru realizarea lucrării. Scopul achiziţiei este asigurarea spaţiului necesar pentru depozitarea zgurii şi cenuşii, evacuate prin metoda şlamului dens.

Anul trecut, CEO a anunțat, de asemenea, că intenţionează să extindă capacitatea depozitului de cenuşă de la Gârla. În acest sens a fost aprobat, atunci, un buget de aproximativ un milion euro. Depozitul de zgură şi cenuşă de la Gârla este folosit de Sucursala Electrocentrale de la Rovinari pentru evacuarea cenuşii rezultate în urma arderilor.
În aceste zile, CEO a anunțat iar că organizează licitație pentru supraînălțarea compartimentului II al depozitului de zgură și cenușă Gârla. Valoarea estimată a contractului fără TVA este de 4.866.022 de lei, durata contractului fiind de 12 luni. Termen limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 26 august.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here