CEO nu găsește angajați pentru Chișcani

1716

Complexul Energetic Oltenia organizează un nou concurs pentru angajarea de personal la termocentrala din județul Brăila. Este vorba despre două posturi de electrician protecție relee, automatizări și măsurători electrice, la formația electrică PRAM-AMC din cadrul Sucursalei Electrocentrale Chișcani.

Dosarele de participare se depun la sediul SE Chișcani, până la data de 2 decembrie, ora 15.00.
Candidații trebuie să aibă calificarea de electrician, experiență de minimum 3 ani în exploatarea instalațiilor și echipamentelor energetice și să fie apți din punct de vedere medical, conform adeverinței eliberate de medicul de familie.
Proba scrisă a concursului va avea loc pe data de 8 decembrie, ora 10.00, la sediul Sucursalei Electrocentrale Chișcani din județul Brăila. Ulterior, candidații vor susține și o probă practică.
Complexul Energetic Oltenia a preluat termocentrala din Chișcani în urmă cu șapte ani, în contul unei datorii de 30 de milioane de lei pe care centrala, atunci în subordinea Termoelectrica, le avea către compania din Gorj. De atunci, centrala pe gaze nu a funcționat niciodată.
CE Oltenia a organizat concurs și luna trecută pentru ocuparea celor două posturi de electrician.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here