Ce a vorbit Romanescu cu ministrul Dezvoltării la Târgu-Jiu?

778

Întâlnirea pe care ministrul Dezvoltării, Cseke Attila Zoltan, a avut-o la sfârșitul săptămânii trecute la Târgu Jiu cu reprezentați ai autorităților locale din județ îl face pe Marcel Romanescu să spere la noi finanțări de care municipiul are nevoie.
Edilul susține că are proiecte pregătite pentru a atrage cât mai multe fonduri spre Târgu Jiu și dă asigurări că va lupta pentru a aduce banii în oraș. Cel puțin aceasta pare să fie concluzia după discuțiile de vinerea trecută. „Am vorbit despre programul “Anghel Saligny” prin care se vor finanța proiecte din domenii esențiale de infrastructură locală.
Este vorba despre lucrări pentru canalizare și alimentare cu apă, alimentare cu gaze naturale, dar și infrastructură rutieră. Noi facem tot posibilul pentru a accesa orice finanțare extrabugetară pentru modernizarea municipiului și avem pregătite o mulțime de proiecte în acest sens. De altfel, am ținut să-i prezint domnului ministru unele dintre lucrările reprezentative din domeniul educațional, de la reabilitarea și modernizarea colegiilor naționale “Tudor Vladimirescu” și “Spiru Haret” și până la Grădinița nr. 8, extinsă și reabilitată cu fonduri europene. Facem eforturi și investim masiv pentru creșterea numărului de locuri în creșe și grădinițe, mai ales că cererea este foarte mare. Avem promisiunea obținerii de finanțări substanțiale în acest sens, chiar și fără cofinanțare din partea noastră. Voi continua să lupt pentru obținerea de fonduri pe care să le folosim în proiecte gândite să modernizeze municipiul Târgu Jiu”, spune edilul din Târgu Jiu.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here