Cariera Lupoaia a trimis un buldoexcavator pentru deszăpezirea Cartierului Știucani din Motru

589

Zăpada căzută, în timpul nopții de sâmbătă spre duminică, a determiat șeful adjunct al Carierei Lupoaia să ia poziție, trimițând un utilaj pentru a ajuta municipalitatea la deszăpezire. Utilajul a acționat drumul de acces până la troița din satul Rîpa, cartierul strămutare Știucani și o arteră de circulație din zona ștrandului Motru. Direcția Publică Motru a intervenit în cursul nopții cu un buldoexcavator, o camionetă și o volă.

Edilul orașului Motru, Gigel Jianu, a menționat, duminică, că autoritățile au făcut față la prima zăpadă din acest an pentru că stratul s-a apropiat doar de zece centimetri. “Zăpada nu a fost mare deloc.
Utilajele au spulberat-o. S-a lucrat până duminică ora 1.00 dimineața. S-a lucrat cu cei de la Direcția Publică, cu patru utilaje. Am fost sprijiniți de Cariera Lupoaia cu un utilaj care a acționat în Cartierul Știucani.
Nu au fost sesizări sau plângeri la primărie din partea cetățenilor. DP a adus personal muncitor pentru trotuare, se lucrează în continuare. La noapte, la ora 3.00, îi remobilizez, pentru că pleacă minerii la muncă și elevii la școală.
Am aprovizionat Direcția Publică, din timp cu sare și nisip” a spus primarul de Motru, Gigel Jianu.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here