Cârciumaru a bătut palma “total” cu Dian

195

USL merge în continuare la nivel de Gorj, chiar dacă la centru Uniunea Social Liberală s-a rupt iremediabil. Florin Cârciumaru, şeful PSD Gorj, susţine de altfel că, după o discuţie cu Dian Popescu, avută la finalul săptămânii trecute, cei doi au stabilit să respecte înţelegerile făcute de cele două partide, la nivel judeţean, în 2012. Astfel, atât PSD Gorj cât şi PNL Gorj, vor respecta înţelegerile electorale făcute înainte de locale chiar dacă cele petrecute la centru au zdruncinat serios relaţiile dintre cei doi lideri de partid, Victor Ponta şi Crin Antonescu.

Preşedintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru, s-a întâlnit cu Dian Popescu pentru a discuta dacă USL Gorj va mai funcţiona la nivel judeţean sau nu. Întrevederea dintre cei doi a arătat că Dian Popescu este dispus să respecte vechile majorităţi, cu condiţia clară de a-i fi păstraţi oamenii pe funcţiile publice. “Am avut o întâlnire cu Dian Popescu, am stabilit de comun acord ca la Târgu-Jiu să respectăm în continuare un program electoral cu care am câştigat alegerile în 2012. Am mai stabilit că trebuie să facem ca majorităţile să funcţioneze în toate consiliile locale, să colaborăm în menţinerea directorilor PNL pe funcţii, cu condiţia să îşi facă treaba şi menţinerea membrilor PNL pe celelalte funcţii din decontrate şi alte instituţii. Avem libertatea de la centru de a negocia cu orice alt partid pentru a ne menţine majorităţile în consilii, noi am optat însă să continuăm total cu PNL”, a mai spus Florin Cârciumaru.
dian_iDian Popescu spera şi el încă dinaintea discuţiei cu Cârciumaru că USL-ul la Gorj va rămâne în picioare.
“La nivelul judeţelor, sperăm să continuăm colaborările cu PSD atât timp cât PSD-ul nu-şi va exercita puterea asupra PNL. În acel moment vom intra şi în teritoriu în opoziţie”, a afirmat, săptămâna trecută, Dian Popescu.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here