Caragea și Popeangă, scandal în toată regula

493

Deși nu există nicio miză electorală pentru moment, iar Viorel Caragea reușește să critice pe toată lumea fără nici un stres, ieri, i-a venit rândul și lui să încaseze câteva reproșuri dure pe care i le-a făcut fostul deputat Vasile Popeangă. Într-o emisiune la Radio Infinit, fostul parlamentar a intrat într-un șir dur de replici cu fostul șef al IPJ Gorj, asta după ce, cu o zi înainte, mai avusese o astfel de intervenție la un alt post local de radio. Fostul deputat a pus sub semnul îndoielii pregătirea profesională a celui care a condus IPJ Gorj într-o perioadă în care instituția era temută pentru anchetele efectuate. Popeangă i s-a adresat cel mai adesea, pe un ton imperativ, cu apelativul „Milițianule”, insistând pe această formulă mai mult decât oricare alt adversar al lui Caragea. “Nu vreau să intru în dialog și în replici cu dl Caragea. Eu am citit legea când dumneata nici nu știai despre lege. Împreună cu niște oameni minunați am făcut o întreprindere care se numea IUM Târgu Jiu la care dumneata ai fost pregătitor completator, care trebuia să fii dat afară că nu știai să faci niște bonuri de consum. De acolo te-au luat și te-au făcut sergent major de Miliție. Asta am făcut eu printre altele. Milițianule, pe mine mă întrebi ce ai făcut. Toate evoluțiile pe care le-au avut se știu de către oamenii cu care ai lucrat în sistem. Nu ți-e rușine. Uiți cum ai plecat de la Sibiu și de aici. Ai rămas cu cele mai rele apucături de la ultimul loc de muncă. Ce să ascult de la tine, un milițian. Tu critici pe toată lumea mă, oameni care și-au făcut studiile la zi și au făcut ceva în județul acesta. Te-a prins Revoluția sergent major. Milițianule! Cine ești tu să critici pe toată lumea!”, a afirmat Popeangă. Viorel Caragea a intervenit și el prin telefon în emisiunea radio și l-a întrebat pe acesta ce lasă în urmă pentru județul care l-a trimis în Parlament ca deputat din partea PSD. “Domnule Popeangă, vă spun așa: ați profitat de PSD, ați profitat de cine ați vrut, de poziție și ce ați făcut pentru Gorjul acesta? Eu nu înțeleg de ce conducerea PNL vă mai lasă să vorbiți! Eu cer organelor abilitate să cerceteze ce prostii a putut să scoată. A încercat prezentator să îl aducă la normalitate, dar nu dumneata, erai pe lângă Ponta toată ziua și te văitai că nu te mai pune pe listă. Să îi aprindeți lumânări lui Doru Filip în fiecare zi și lui Ionel Manțog că nu au vrut să facă jocurile altora. Eu am jurat să îmi apăr țara chiar cu prețul vieții, nu am trădat ca dumneavoastră partide. Doar Ministerul Finanțelor are atribuțiuni de verificare și control, dacă ați uitat atribuțiunile mai citiți o dată că odată cu vârsta mai intervine și uitarea, e drept. Ce ați făcut pentru Gorj?”, a întrebat „milițianul” Caragea.
Gelu Ionescu

1 COMENTARIU

  1. Chiar așa, milițianul l-a salvat pe cârciumar, în 2012, când, beat fiind, cârciumarul a sărit cu mașina în șanț. Parchetul a confirmat că l-a cercetat pe bețivan în dosar penal; în care s-a dispus NUP, după ce, probabil, i-a fost micșorată alcoolemia – implicați fiind mai mulți cîței de partid, medicul roșoiu, călinoiu, caragea etc Milițianul nu a suflat nicio vorbă despre rezultatul alcoolemiei, dar are tupeul să facă pe deșteptul la tembelizor,; un prost care măsoară centimetrii cu șublerul.
    Pe lângă acestea, poliția municipiului i-a suspendat, cârciumarului beat, permisul pentru trei luni.
    Ăsta-i caragea, un profitor, ca și alții pe care-i critică la tembelizor, unde este invitat, probabil, tot pentru că are informații compromițătoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here