Candidații PNL la primării, stabiliți până sâmbătă

1202

Organizațiile județene ale PNL au termen până la finalul săptămânii să definitiveze listele de candidaturi pentru primării și pentru consiliile județene. Biroul Politic Naţional al partidului se va întruni, sâmbătă, pentru a valida aceste candidaturi.
„Am decis să convocăm Biroul Politic Naţional, sâmbătă dimineaţă, pentru a definitiva toate candidaturile. Până sâmbătă, fiecare filială judeţeană are obligaţia de a definitiva candidaturile la toate primăriile din judeţ (…) și pentru consiliile judeţene”, a anunțat președintele PNL, Ludovic Orban.
Liberalii vor valida inclusiv candidaturile pentru cele șase judeţe unde încă mai sunt discuţii pentru candidați comuni ai dreptei, precum şi pentru sectoarele Capitalei.
Mai mult decât atât, Orban a precizat că a fost luată „decizia de a pregăti un ghid pentru toţi candidaţii şi voluntarii noştri în cadrul campaniei, un ghid de organizare a activităţilor de campanie care să reducă riscul de răspândire a virusului”, iar printre acestea se numără obligaţia pentru fiecare voluntar de a purta mască, de a nu acţiona în grupuri mai mari de 3-4 persoane, dar și cea de a avea dezinfectant.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here