Călători internaţi la psihiatrie

387
Agenţii Postului de Poliţie TF Cărbuneşti l-au identificat pe Traian B., de 43 de ani, din comuna Berleşti, care tulbura liniştea călătorilor aflaţi în Staţia CF Cărbuneşti. Acesta prezenta un comportament violent, astfel că s-a dispus internarea la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Târgu-Jiu.

În urma cercetărilor, s-a constatat faptul că bărbatul se afla în evidenţele medicilor acestei secţii de mai mulţi ani.

Tot la psihiatrie a ajuns şi un tânăr de 28 de ani din Târgu-Jiu, care pe fondul consumului de alcool şi fiind cunoscut cu probleme psihice a provocat tulburarea ordinii şi liniştii publice, manifestându-se violent.
Aceiaşi agenţi cărbuneşteni au identificat un bărbat care fuma într-un tren de persoane, faptă care este sancţionată contravenţional. Deoarece persoana nu a vrut să-şi dezvăluie identitatea, a fost condus la sediul Postului de Poliţie TF Cărbuneşti unde şi-a declarat o altă identitate. Bărbatul a primit şi o amendă contravenţională pentru fumat în locurile publice, dar s-a ales şi cu dosar penal pentru comiterea infracţiunii de fals privind identitatea. Acum, Pantelimon P., în vârstă de 22 de ani, cu domiciliul în Petroşani, riscă o pedeapsă cu închisoarea de minim 3 luni sau o amendă contravenţională.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here