Ca la noi, la nimeni – Guvernul PNL-Orban distruge țara! Pas cu pas

427
SANYO DIGITAL CAMERA

Motto: „Sunt succese care te înjosesc și înfrângeri care te înalță.” – Nicolae Iorga

Printr-o declarație de marți, fostul ministru al Transporturilor Răzvan Cuc(PSD) desființează Guvernul PNL-Orban, pe care-l consideră un „Dezastru. Acesta e primul pas.” Într-un mesaj dur la adresa Guvernului Orban, social-democratul Răzvan Cuc zice:
„Adevăratul virus al acestei țări este Guvernul condus de Orban. A apărut în viața noastră fără să fie dorit de cineva, insistă să rămână printre noi, deși românii nu îl vor și distruge economia și viețile românilor pas cu pas. Știm cu toții cum a ajuns PNL la guvernare. De fapt, nu și-au dorit niciodată să guverneze, ci să creeze doar un haos. Acum, când au prins gustul șpăgilor insistă să rămână la Palatul Victoria, să poată petrece în voie în spatele ușilor închise.
De nouă luni de zile nu fac altceva decât să distrugă țara. Cu fiecare ordonanță, cu fiecare decizie luată. Numărul șomerilor este în creștere, veniturile românilor sunt în scădere, iar prețurile alimentelor de bază sunt tot mai mari. La toate aceste lucruri se adaugă nesiguranța zilei de mâine.
Acest guvern va rămâne în istorie drept cel mai dezastruos guvern din istoria României. Sper ca acest vis urât numit „Guvidul României” să se încheie cât mai repede. Primul pas sunt alegerile locale, acolo unde este nevoie de oameni competenți, pregătiți și care pot oferi românilor un trai mai bun.
Testul suprem va fi în doar câteva luni, la alegerile parlamentare”, transmite social-democratul Răzvan Cuc. Duminică seară, a fost un protest împotriva proiectului legii carantinării și izolării. Participanții pașnici au scandat: „Demisia! Demisia!”, „Noi suntem o nație de sclavi!”, „Libertate! Libertate!, „Hai în piață”. Comisia juridică a Senatului și-a reluat lucrările, luni, și a dezbătut proiectul Legii privind carantinarea și izolarea.
Luni, înainte de prânz, Biroul Politic și Consiliul Național al Partidului Social Democrat reunite au stabilit poziția social-democraților față de anunțata Moțiune de cenzură și față de votul în plenul Senatului asupra viitoarei Legi a carantinării și izolării. Ionel Arsene, președintele Organizației PSD Neamț, a anunțat că Moțiunea de cenzură va fi depusă. Cu alte cuvinte, „Moțiunea de cenzură nu se amână! Așteptăm să vedem momentul prielnic pentru România, în primul rând, după care pentru PSD”, a declarat acesta. Tot Ionel Arsene a mai spus că deși „eu am votat pentru retrimiterea Proiectului legii carantinării și izolării înapoi la Guvern pentru a fi refăcut, totuși majoritatea din conducerea PSD s-a pronunțat că va vota controversata lege, dar cu modificări”. Și aici, la acest capitol, ne aducem aminte de un citat celebru al savantului Nicolae Iorga: „Dacă poți merge, de ce să te târăști!”
ION PREDOȘANU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here