Ca la noi, la nimeni – Cine sunt „prietenii noștri”, din mail-ul distrugătorului Sănătății Victor S. Costache?

1176
SANYO DIGITAL CAMERA

Motto: „Cu cât e mai mică mintea, cu atât e mai mare îngâmfarea.” – Esop

Sunt momente când acțiunile conducerii interimare a PSD par a fi desprinse din ciclul „Ne facem că ne batem”.
Așa s-a întâmplat și cu sesizarea greșită pe asumarea de către Guvernul PNL/Orban pe Legea Bugetului de Stat pe anul 2020, motiv pentru care Curtea Constituțională a respins sesizarea și a apreciat drept constituțională asumarea Guvernului PNL/Orban pe Legea bugetului de Stat pe anul 2020! Să fie întâmplare? Sau este vorba de un posibil blat PSD-PNL ca și în cazul posibilelor alegeri parlamentare anticipate. Pe care PSD le-ar putea bloca, dacă ar vrea, prin simpla neparticipare la investirea Guvernului PNL/Orban II și deci neasigurarea de cvorum în Parlamentul României!
Joi, „GuWernerul Meu II” s-a reunit în prima ședință după ce „GuWernerul Meu I” fusese demis prin Moțiune de cenzură. Credeți cumva că s-a schimbat ceva? Nici pomeneală! Totul este identic, iar pe 24 februarie Parlamentul României se va reuni în plen pentru a-l investi. Cu amendamentul că Guvernul PNL/Orban II nu va fi votat nici măcar de parlamentarii PNL! Mai pricepe cineva ceva? Mă îndoiesc. „Oile negre” ale primului Guvern Orban, care-au făcut praf România, sunt neschimbate. În frunte cu autorii unor mari scandaluri – precum Florin Cîțu la Finanţe, Victor Costache la Sănătate ori Afrodita de Violeta Alexandru de la Ministerul Muncii!
Marele mahăr şi incompetent Orban Ludovic l-a întrebat pe ministrul (Ne)Sănătăţii noastre cum stăm cu lupta împotriva Coronavirus. A zis că e bine şi la vară cald! Nu l-a deranjat cu vreo întrebare despre decesul unui copilaş de 4 ani, care a intrat în comă după ce făcuse anestezie generală într-o clinică privată de stomatologie din Piteşti, clinică ce nu avea aviz de funcţionare şi nici ATI!
Cât despre ordonanţa de urgenţă ilegală, ce permite înfruptarea Clinicilor şi Spitalelor private să aibă acces la şi aşa puţinele fonduri prevăzute prin Bugetul de Stat pentru Sănătate, s-a mers pe tăcute.
Noroc cu deyvăluirile din ziarul Libertatea ale lui Lavi-Iubi care ăl face praf pe ministrul Costache, acuzându-l de conflict de interese. Încă din 31 ianuarie 2020, Lavinia Coţofană a acordat un interviu video ziarului Libertatea, interviu care-a trecut pe nedrept neobservat.
Mai precis, ea a făcut public un e-mail care zicea:
Dragă Andrei,
Ataşat găseşti ordinele ATI şi IMA rescrise de prietenii noştri, le păstrezi doar pentru tine şi Horaţiu deoarece pregătim punerea rapidă în transparenţă luni, cel mai târziu marţi. Încă îmi e neclar cum pot numi cele două(…) te interesezi?
Mulţumesc Anticipat
Assoc. Prof.dr. Victor S. Costache
Destinatarii erau Andrei Baciu, Cc: Horaţiu Moldovan şi IUBI-LAVI.
E-mail-ul a fost trimis către doi dintre secretarii de stat în Ministerul Sănătăţii, Andrei Baciu, cunoscut mai bine ca manechinul care era să fie ministru şi dr. Hotaţiu Moldovan, de la Sanador şi… IUBI-LAVI! Unii liberali, chiar şi Orban Ludovic, prezenţi în emisiunile TV, au încercat să pună la îndoială autenticitatea documentului, între ei fiind chiar Dr. Horaţiu Moldovan, care, într-un dialog cu Victor Ponta, după ce a negat că ar fi primit e-mail-ul, a fost nevoit, în final, să se rezume la faptul că… nu l-a citit.
Dovada că e-mail-ul publicat de Cotidianul este autentic, o găsim unde nu se aştepta nimeni, adică în laptopul unuia dintre destinatari, care este chiar IUBI-LAVI ! Sub acest nume de alint se ascunde Lavinia Coţofană, fostă judecătoare, nimeni alta decât consiliera ministrului Victor Costache, fostă directoare a serviciului juridic din Ministerul Sănătăţii.
Mai în urmă cu două săptămâni, mai precis pe 31 ianuarie, Lavinia Coţofană a acordat un interviu video pentru Libertatea, interviu care a trecut neobservat pe nedrept, căci declaraţiile consilierei ministrului mincinos Costache erau cu adevărat senzaţionale. Inspirat, cameramanul a făcut un prim-plan pe laptopul Laviniei Coţofană, oferind celor atenţi posibilitatea să vadă chiar e-mail-urile primite de aceasta. Surpriză! Între ele se află chiar e-mail-ul publicat de Cotidianul. Dar, în emisiunea Adrianei Nedelea (Libertatea) consiliera ministrului Sănătăţii, Lavinia Coţofană, a făcut câteva dezvăluiri uluitoare care ar fi trebuit să ţină pagina întâi a tuturor ziarelor şi să fie obiect de prime time pentru televiziuni. Spre a repara oarecum această nedreptate am putea reproduce câteva pasaje incriminatoare incredibile şi cu iz penal, din dezvăluirile Laviniei Coţofană. N-o facem din lipsă de spaţiu. Am putea reveni asupra subiectului, întrucât e greu de presupus că Victor S. Costache va scăpa de acuzaţiile penale ce i se vor aduce!
ION PREDOȘANU

P.S. În vremea asta, un veritabil profesionist ca prof.univ.dr. Mircea Beuran este dus la DNA, iar cei cu proptele Liberalo-PPE-iste îşi bat joc de România! (Ion Predoșanu)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here