Burlan și-a încetat contractul de muncă de la CEO, Graure a revenit la Ișalnița

273

Doi dintre salariații CEO, trimiși în judecată în dosare penale, s-au adresat fostei conduceri a companiei, cu două luni în urmă, cu cereri legate de locul de muncă. Daniel Burlan, salariat al SDM, a solicitat astfel încetarea contractului de muncă prin demisie, acesta prestând acum la o firmă privată din Capitală, în timp ce Octavian Graure și-a solicitat revenirea la fostul loc de muncă de la Ișalnița, unde ocupă poziția de economist. Cererile le-au fost aprobate de către ex-managerul Laurențiu Ciobotărică.

Cu două luni înainte de trimiterea în judecată în dosarul “Masa caldă”, Daniel Burlan, fost director al SNLO, rămas însă simplu salariat al Diviziei Miniere de la Târgu-Jiu, și-a cerut demisia din companie. “Nu am fost constrâns să fac asta și nici nu am fost presat să iau o astfel de decizie. Pur și simplu am realizat că nu mai pot face asta. Eram simplu salariat al SDM”, a explicat Daniel Burlan, cu precizarea că lucrează acum la o firmă privată din Capitală și nicidecum la vreun minister cum, de altfel, s-a vehiculat printre foștii săi colegi.

Graure, fără mașină pentru navetă
Octavian Graure, fostul director al CE Turceni, care ocupa totuși o poziție de conducere la CEO, a luat și el o decizie, în același timp, legată de serviciu. Hotărârea sa nu a fost la fel de radicală ca și cea a lui Burlan, Graure nepreferând să-și încheie socotelile cu CEO, ci să revină la fostul său loc de muncă de la Ișalnița.
De 60 de zile, Graure este simplu economist la unitatea din județul vecin, loc unde este mult mai aproape de casă, și nu mai trebuie să facă naveta spre locul de muncă. Graure fusese promovat la CEO pe o relație via Condescu, dar decizia Ministerului Energiei legată de integritatea șefilor i-a oprit promovarea. A pierdut apoi și o serie de facilități, cum ar fi mașina de serviciu, salariul devenind astfel mic pentru cheltuielile cu naveta a fostului economist de la Ișalnița. Graure și-a cerut astfel transferul pe fosta funcție, lucru ce i-a fost aprobat de către Ciobotărică.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here