Bucureștean cercetat de polițiștii din Târgu-Cărbunești, în urma unui control în trafic

135

Un tânăr de 34 de ani, din București a fost depistat, în weekend, de polițiștii din Târgu-Cărbuneşti, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 67, la Scoarţa, fără a avea permis. Acesta s-a ales cu dosar penal. Infracțiunea se pedepseşte cu închisoarea de la 1 la 5 ani.

Cercetat pentru aceeași infracțiune este și un băiat de 14 ani, din comuna Aninoasa, prins de oamenii legii, sâmbătă, în timp ce conducea un moped neînmatriculat, pe DJ 662.

Al treilea caz înregistrat în weekend a fost în satul Scurtu, din comuna Berlești. ”Polițiștii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Stoina au depistat în trafic un tânăr de 20 de ani, din comuna Berleşti, în timp ce conducea un autoturism pe D.C. 27A, Scurtu, fără a poseda permis de conducere”, au precizat reprezentanții IPJ Gorj.

Un alt tânăr de 33 de ani, din comuna Țânțăreni, a fost depistat, sâmbătă, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 662, Brănești, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule. Infracțiunea se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here