Bracaci şi Vătrai, contracandidate pentru şefia Secţiei III a sanatoriului din Dobriţa

272

Bracaci (4)Înscrierile pentru concursul organizat la nivelul Spitalului de Pneumoftiziologie “Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu s-au finalizat ieri. Până la sfârşitul programului de înscriere şi-au depus candidaturile patru medici, câte unu pentru secţiile I şi II Pneumologie şi doi pentru secţia III Pneumologie.

Astfel, potrivit normelor în vigoare, se va susţine examen la secţiile I şi II şi se va organiza concurs pentru secţia III Pneumologie, întrucât sunt doi candidaţi pe un singur post.

Termenul limită de depunere a dosarelor pentru funcţiile de şef de secţie I, II şi III Pneumologie, din cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie “Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu, a fost 2 aprilie, ora 15:30. Până la acea oră s-au înscris patru persoane pentru cele trei posturi vacante. “Avem patru persoane înscrise, pentru secţiile I şi II fiind câte un candidat, respectiv: dr. Cristian Negrea CristianNegrea – Secţia I Pneumologie şi dr. Marian Olaru – Secţia II Pneumologie, iar la Secţia III Pneumologie avem două persoane înscrise: dr. Maria Bracaci- Gâjiu şi dr. Dorina Vătrai.”

Examen şi concurs

“În această situaţie, potrivit legislaţiei în vigoare, se vor desfăşura examene la secţiile I şi II şi se va Olaru Marianorganiza concurs la secţia III, deoarece aici avem doi candidaţi pe un singur post”, a explicat Ion Măruţă, şeful Biroului de Resurse Umane din cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie “Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu. Actualmente, până la data examenelor şi concursului, posturile de şef de secţie I, II şi II Pneumologie sunt ocupate în interimat de medicii: Dorina Vătrai, Marian Olaru şi Maria Bracaci-Gâjiu. Contractele de administrare ale acestora au expirat în toamna anului trecut, motiv pentru care conducerea spitalului a decis scoaterea posturilor la concurs. Data concursului şi a examenelor încă nu a fost fixată, însă urmează a se stabili în cel mai scurt timp.

Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here