Barbu, în tandreţuri senatoriale cu Dian

299

Ales senator în Colegiul 1 urmare a culorii violet PPDD, Tudor Barbu, a revenit cu întârziere în Gorj pentru a-şi deschide aici un cabinet senatorial. Face asta, vineri, alături de mai tânărul ales PPDD pe Colegiul 1 de Deputaţi, Răzvan Rotaru, închiriind un spaţiu într-o anexă a fostei case deţinute de fostul parlamentar Dan Ilie Morega. Cu acest prilej, Barbu, fost om de presă, organizează în sediul dublului cabinet şi o conferinţă de presă, în care anunţă, cu stupoare, că s-a împăcat cu duşmanul său din campania electorală, cu liberalul Dian Popescu, pe care nu demult îl blama zgomotos pentru dosarul său penal.

Astfel, după ce anunţă că va trece cam o dată pe lună pe la cabinetul său din Târgu-Jiu, şi prin Colegiul pe care îl păstoreşte alături de senatorul USL, Dian Popescu, Barbu susţine brusc că a dat mâna cu Opoziţia, asta pentru binele târgujienilor pe care îi reprezintă în Parlament. Mai precis, anunţă că deşi a avut o reţinere în a se apropia de liberalul Dian Popescu, Barbu spune că a trecut peste toate temerile legate de dosarul senatorului USL subliniind că a dat mâna cu acesta şi chiar că s-a dus cu liberalul la o cafea. Mai mult, Barbu şi-a prezentat părea de rău că Dian Popescu s-a pricopsit cu dosarul în cauză, schimbând însă foaia şi devenind “dur” în momentul în care îi este criticată slăbiciunea de către reprezentanţii mass-media prezenţi la conferinţa sa de presă. “Dian Popescu dacă a furat un leu trebuie să se ducă la puşcărie..”, a declarat, apoi, Barbu, la scurt timp după ce şi-a prezentat prietenia “în beneficiul târgujienilor” care a legat-o mai nou cu senatorul USL.

Mai răruţ că-i mai drăguţ
Şi pentru a completa tabloul, Barbu îşi anunţă susţinătorii că dacă îl vor căuta la sediul cabinetului său parlamentar, unde cu siguranţă că nu va fi, el le va acorda audienţă pe Skype, reţea de socializare cunoscută pentru calitatea în care se pot vedea şi auzi comunicatorii. Barbu susţine astfel că printr-un monitor amplasat pe unul dintre pereţii cabinetului său parlamentar, va păstra legătura cu cei care îl vor căuta să îşi prezinte doleanţele. Senatorul susţine chiar că poate organiza conferinţe de presă în acest mod, deplasările în Colegiul I fiind anevoioase pentru alesul PPDD.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here