Bărbatul care i-a dat șpagă unui polițist de la Rutieră a scăpat de arest

165

Bărbatul care a ajuns în arest vineri, sub acuzația de dare de mită, a fost eliberat. Florin Bălălău, din comuna Pui, din Hunedoara, a fost surprins pe terasa unui local din Târgu-Jiu, în timp ce îi oferea 200 de euro mită unui polițist de la Rutieră, pentru o soluție favorabilă, în dosarul penal în care ginerele său era cercetat. Omul legii a anunțat procurorii, înainte să meargă la întâlnire.

Ofițerii Direcției Generale Anticorupție, din Gorj și un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj  au organizat flagrantul.

”În fapt, în ziua de 15 iulie 2016, polițistul a oprit în trafic un autovehicul al cărui conducător auto conducea pe drumurile publice o autoutilitară neînmatriculată. Ca urmare a verificărilor s-a constatat că autoutilitara este radiată din circulație de la data de 18 februarie 2015, sens în care agentul de poliție a întocmit dosar penal.  În cursul zilei de ieri, polițistul a fost contactat de mai multe ori de B.F., socrul persoanei aflate la volanul mașinii neînmatriculate, spunându-i că dorește să se întâlnească pentru a avea o discuție care să rezolve problema dosarului penal. Ca urmare a acestei situații, agentul de poliție a sesizat D.G.A. – S.J.A. Gorj, unde a depus denunț care a fost înaintat la parchet. 
Acțiunea de flagrant a fost organizată în jurul orei 19.00, pe terasa unui local din municipiul Târgu Jiu, moment în care B.F. a fost surprins în timp oferea polițistului suma de 200 euro”, au stabilit reprezentanții DGA.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here