Baie cu final tragic

342

pompieri inecatyUn tânăr de 18 ani din Târgu-Jiu şi-a găsit sfârşitul în apele Jiului. Băiatul, împreună cu mai mulţi prieteni, plecaseră joi la scăldat. La un moment dat, însă, acesta a dispărut în apă. Prietenii lui au sunat la pompieri, dar degeaba. Tânărul nu a mai putut fi salvat.

Grupul de tineri mersese în zona barajului de pe Jiu, din Vădeni, pentru a face baie şi a se distra. Însă un eveniment tragic le-a stricat distracţia: unul dintre băieţi, Daniel Ţigăreanu, a fost înghiţit de ape. Surse neoficiale au declarat faptul că tânărul locuieşte în municipiul Târgu-Jiu, pe strada Lotrului şi este singur la părinţi.

Cu atât mai multă durere pentru aceştia care, se pare, au leşinat la aflarea veştii. Pentru că trupul băiatului era de negăsit, un echipaj format din şapte subofiţeri şi un ofiţer din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj au intervenit la faţa locului, cu două bărci pneumatice, cu ajutorul cărora îl căutau. „Am primit un apel pe 112 la ora 10.45 cum că în zona barajului de pe Jiu din Vădeni un băiat s-a înecat. S-a deplasat la faţa locului, din cadrul Detaşamentului Târgu-Jiu, un echipaj cu două bărci pneumatice care, şi în prezent efectuează căutări în aval de baraj”, a declarat ieri după-amiază Mihai Avramescu, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Dorina CIOPLEA

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here