Aurel Popescu, votat să rămână la cârma PSD Târgu-Jiu

333

Aurel Popescu a fost votat în Biroul Permanent Municipal al PSD Târgu-Jiu de aseară să rămână în fruntea organizației până la finalul mandatului, în 2019. Peste 20 de social-democrați au votat pentru Popescu, fostul consilier Alin Rădulescu fiind singurul care s-a abținut de la vot, a anunțat, ieri, purtătorul de cuvânt al PSD Gorj, Anca Bordușanu.

 

“Ședința a durat aproximativ 3 ore, s-au spus multe, s-au lămurit multe lucruri și în final s-a supus la vot dacă domnul Aurel Popescu rămâne sau nu președintele organizației. Votul dat de cei prezenți l-a menținut pe Aurel Popescu în fruntea organizației”, a spus Anca Bordușanu, purtătorul de cuvânt al PSD Gorj.

De altfel, în cadrul ședinței s-a făcut și o analiză a greșelilor făcute în campania pentru alegerile parțiale.

Niciunul dintre cei prezenți nu au considerat că vina pierderii primăriei i s-ar datora exclusiv candidatului Aurel Popescu.

Florin Cârciumaru, liderul PSD Gorj, a anunțat însă, cu câteva zile în urmă, că se impune demisia lui Aurel Popescu, după insuccesul de la parțiale.

Promite rezultate!
În ceea ce îl privește pe președintele organizației municipale, acesta le-a transmis, ieri, un mesaj colegilor săi pe o rețea de socializare astfel: “Continuăm împreună! Le mulțumesc colegilor din PSD Târgu-Jiu pentru susținere și votul de încredere acordat în Biroul Permanent Municipal. Împreună cu colegii din organizația județeană a PSD vom demonstra că suntem o forță pe scena politică, iar rezultatele se vor vedea la viitoarele competiții electorale”.
A.STOICA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here