Aurel Popescu: “Nu poate nimeni să se plângă de activitatea politică a lui Ion Ișfan!”

423

Președintele PSD Târgu-Jiu, Aurel Popescu, a explicat, ieri, în cadrul conferinței de presă a PSD Gorj, de ce s-a abținut de la votul Biroului Județean al PSD, privind suspendarea din funcția de vicepreședinte al organizației a lui Ion Ișfan. Asta, după ce, la ședința conducerii municipale nu a luat nicio măsură cu șeful educației gorjene.

Popescu a spus, ieri, că Ișfan, în opinia sa, din punct de vedere politic, și-ar fi făcut treaba. În plus, pe parte managerială nu a venit niciun raport din partea Corpului de Control din Ministerul Educației. “M-am abținut de la vot, deoarece, firesc, organizația municipală a analizat activitatea politică a domnului inspector general Ion Ișfan în cadrul organizației municipale Târgu-Jiu. Nu am analizat activitatea managerială, deoarece nu este atributul nostru pentru acest aspect, toți așteptând un punct de vedere al Corpului de Control al Ministerului Educației care fusese prezent, aici, în Târgu-Jiu și care urma să facă o evaluare a activității manageriale a dânsului. Activitatea politică nici pe departe nu a lăsat de dorit, dacă ținem cont că la evenimentele pe care organizația noastră le-a avut în municipiul Târgu-Jiu domnul Ișfan a fost prezent sub diferite forme. Nu poate nimeni să se plângă de activitatea politică a lui Ion Ișfan. Trebuia să mă abțin, mi s-a părut corect și normal să fac acest gest pentru că, în cadrul Biroului Permanent Municipal, nu a fost o imputare a unor fapte domnului inspector general. Acolo s-a discutat deschis, foarte tranșant. Este adevărat că unii colegi i-au adus acuze acestuia vizavi de un anumit comportament în activitatea managerială, lucru pe care eu am refuzat total să îl discut în BPM. Eu nu am vrut, nici de departe, să mă erijez în omul care l-a pus la zid pe Ion Ișfan pentru că acesta a avut discuții pe teme profesionale cu anumite persoane. Drept pentru care am considerat că este firesc să mă abțin de la acest vot”, a spus președintele de la municipiu, Aurel Popescu.

Nu voia o ruptură!
De altfel, acesta a subliniat că își va păstra aceeași poziție de echilibru și la votul din viitorul Comitet Executiv al PSD Gorj. “Cu siguranță, am să prezint toate aceste date și Comitetului Executiv dacă se va purta o discuție pe această temă, deoarece este corect ca atunci când se iau deciziile să fie prezentă și persoana care este analizată(..) și să fie judecată pentru activitatea politică din cadrul organizației”, a mai spus Popescu, cu mențiunea că le va spune colegilor de ce nu a luat vreo decizie tranșantă în Biroul Municipal. “Eu trebuie să mențin o atmosferă de lucru corectă față de fiecare membru al organizației noastre”, a conchis Popescu.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here