Au continuat tradiţia, Porc de 180 de kilograme, sacrificat pentru beneficiarii CSCCNS Târgu-Jiu

426

Beneficiarii Complexului de Servicii Comunitare pentru Copilul cu Nevoi Speciale (CSCCNS) Târgu-Jiu din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj s-au bucurat, vineri, de tradiţionala sacrificare a porcului. La acţiune a participat şi directorul general al DGASPC Gorj, Laurenţiu Diaconescu.

Conducerea DGASPC Gorj a reuşit şi în acest an să continue tradiţia sacrificării unui porc de Crăciun în fiecare centru subordonat instituţiei. Vineri, 14 decembrie, acest obicei a avut loc la Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul cu Nevoi Speciale (CSCCNS) Târgu-Jiu. „A fost sacrificat un porc de 180 de kilograme, pentru beneficiarii Complexului de Servicii Comunitare pentru Copilul cu Nevoi Speciale. Am fost alături de ei şi am observat că au fost încântaţi de această tradiţie”, a declarat Laurenţiu Diaconescu, directorul general al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj.
În toate centrele subordonate DGASPC Gorj se sacrifică porci, în această perioadă, din carnea lor fiind pregătite preparate tradiţionale, specifice sărbătorilor de iarnă, iar beneficiarii au ocazia de a participa la aceste activităţi, care mereu îi încântă.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here