Atenţie, cade zăpada

332

cadeeeeeeee (3)Câţiva pompieri din Târgu – Jiu au avut în cursul zilei de ieri o misiune mai puţin obişnuită.  De data aceasta nu s-au luptat cu flăcările ci cu câteva bucăţi de zăpadă îngheţată

care riscau să se prăbuşească peste cetăţeni sau maşini parcate.

Pompierii târgujieni au fost chemaţi ieri de către administratorul Facultăţii de Ştiinţe Economice pentru a îndepărta zăpada cu gheaţă ce se afla pe acoperişul clădirii şi care ameninţa să alunece oricând, punând în pericol viaţa cetăţenilor care erau în trecere. Nici maşinile parcate în apropiere nu se aflau în afara pericolului. Acestea au fost mutate pe timpul operaţiunii. Oamenii se strânseseră ca la circ şi câţiva pompieri, urcaţi pe acoperişul clădirii, se chinuiau să împingă zăpada spre exterior. În acelaşi timp, alţi doi stăteau jos, lângă clădire, şi nu lăsau oamenii să treacă în acest timp prin apropiere.
cadeeeeeeee (12)Acţiuni cu repetiţie
Potrivit plutonierului Stanciu, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Judeţean Gorj, pompierii nu se află la prima acţiune de acest gen, flăcările nefiind singura problemă cu care se confruntă. „Am mai fost chemaţi chiar aici, în urmă cu patru zile, pentru a înlătura ţurţurii care se formaseră de la burlanele de scurgere de la acoperiş şi care puteau pica în orice moment, fiind periculoase”, a declarat Stanciu.
Dorina Cioplea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here