Asociaţia „Sfânta Ana”, invitată să adere la FABC

230

Asociaţia Română de Oncologie ”Sfanta Ana” a fost invitată să adere în structurile Federaţiei Asociaţiilor Bolnavilor de Cancer. Deocamdată nu se ştie dacă acest lucru se va întâmpla, decizia urmând a fi luată la sfârşitul săptămânii, la Braşov.

În această perioadă, la Braşov se desfăşoară Adunarea Generală a  Federaţiei Asociaţiilor Bolnavilor de Cancer (FABC). Cu această ocazie se va decide dacă Asociaţia  Română de Oncologie „Sfânta Ana” va adera în structurile FABC.
Andreea_NegrulescuLa eveniment participă preşedintele asociaţiei, Bogdana Costoiu, alături de Andreea Negrulescu, unul dintre membrii activi ai organizaţiei.
Potrivit Bogdanei Costoiu, Federaţia Asociaţiilor Bolnavilor de Cancer  este interfaţa între organizaţiile membre şi instituţiile statului, instituţiile europene implicate în sănătate, precum şi organizaţiile europene şi internaţionale similare.
Misiunea FABC este de a face lobby şi advocacy activ pentru promovarea, respectarea şi garantarea drepturilor pacienţilor cu cancer, implementarea măsurilor necesare pentru reducerea impactului acestei maladii.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here