Angajări de început de an în administraţia din Gorj

282

Anul 2015 debutează în forţă cu noi posturi vacante şi o serie de concursuri organizate pentru ocuparea acestora. Potrivit unui comunicat transmis de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP), în ianuarie se vor organiza probe scrise şi interviuri pentru două posturi, unul la Consiliul Judeţean Gorj şi un altul la Primăria oraşului Turceni.
Astfel, luna viitoare, Primăria orașului Turceni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante de referent, clasa III, gradul profesional superior în cadrul Direcției Asistență Socială și Administrație Publică – Compartiment Asistență și Protecție Socială și Autoritate Tutelară din cadrul aparatului de specialitate al primarului. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt: deţinerea de studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat; vechime de minimum 9 ani în specialitatea studiilor. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este data de 7 ianuarie 2015, urmând ca pe 21 ianuarie, ora 10:00, să aibă loc proba scrisă, două zile mai târziu fiind programate interviurile celor care vor trece de examenul scris.
Şi Consiliul Județean Gorj organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacantă, de consilier, clasa I, gradul profesional superior în cadrul Compartimentului Achiziții Publice și Disciplină Contractuală, Serviciul Achiziții Publice și Relații Contractuale, Direcția Tehnico-Economică, Dezvoltare Regională și Relații Externe. Concursul se va organiza conform calendarului următor: pe 21 ianuarie 2015, la ora 10:00 va fi susţinută proba scrisă, iar pe 23 ianuarie va avea loc proba interviului.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here