Amenzi pentru şoferii care încalcă legea

343

lemne in masinaPoliţiştii rutieri şi nu numai au avut de lucru zilele acestea, depistând mai multe persoane care au încălcat legea şi regimul transportului. De asemenea, au depistat şi un tânăr teribilist care “a uitat” că are permisul de conducere suspendat, urcându-se din nou la volanul unui autoturism, sperând să nu se întâlnească pe drum cu oamenii legii.

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Pojogeni, s-a trezit cu dosar penal după ce a fost surprins de către oamenii legii fără documente atât pentru maşină cât şi pentru încărcătura de lemne pe care o transporta.

“Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Târgu-Cărbuneşti au oprit în trafic, autospeciala condusă pe DC Pojogeni, de către R. Matei, 35 ani, din judeţul Gorj. Acesta transporta material lemnos.

Fiindu-i solicitate documentele personale şi ale autovehiculului, conducătorul auto a motivat că nu le are asupra sa şi că nu deţine licenţă de transport”, a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru nerespectare a regimului transportului rutier public.

Şofa cu permisul suspendat

Matei R. nu este singurul şofer care a avut de a face cu oamenii legii gorjeni, în noaptea de 18 spre 19 iulie, un tânăr târgujian a fost depistat la volan deşi avea acest drept suspendat.

“La data de 19.07.2010, orele 02:00, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu, l-au depistat pe Romeo G., de 19 ani, din judeţul Gorj, în timp ce conducea un autoturism, pe drum public, deşi avea dreptul de conducere suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul, având suspendat dreptul de conducere”, a mai spus Tică.

Dorina Cioplea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here