Ambulanţa Gorj va fi dotată cu maşini noi

153

IMG_3049Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Gorj nu doar că a primit un buget mai mare, prin creşterea valorii serviciilor per cap de locuitori, dar va beneficia şi de noi dotări. Parcul auto al SJA Gorj va fi reînnoit cel mai probabil în luna august a acestui an.

La ora actuală, Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Gorj are 36 de maşini funcţionale; concret, pe categorii, SJA Gorj are: două ambulanţe C, zece – B1, B2, 5 – B2, 14 maşini – A1, A2 şi cinci – ACD. Cele din categoriile C, B1, şi B2 sunt ambulanţe de urgenţă; A1, A2 sunt de transport, iar ACD sunt cele pentru consultaţii la domiciliu.

Vestea bună privind dotarea cu maşini noi a Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Gorj a fost dată în cadrul Consiliului Naţional al Federaţiei Ambulanţa şi a fost confirmată de liderul sindical Cristi Aldescu. „Dotarea cu ambulanţe noi se va face cel mai probabil în luna august a acestui an. Tot atunci vor fi scoase din uz ambulanţele vechi, fabricate până în anul 2007, inclusiv; acestea vor fi casate”, a spus Cristi Aldescu, preşedintele Sindicatului „Ambulanţa” Gorj şi vicepreşedinte al Federaţiei Naţionale „Ambulanţa”.

Mai mult decât atât, trebuie adăugat faptul că, odată cu redistribuirea personalului medical de la spitalul din Sadu, la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Gorj a primit şi noi asistente: trei pentru Târgu-Jiu, două pentru substaţia de la Târgu-Cărbuneşti şi una pentru substaţia Motru.

Aşadar, serviciile SJA Gorj se află într-un proces de îmbunătăţire, spre liniştea pacienţilor care le vor solicita.

Minodora Sucea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here