Alegeri pentru șefia PSD Drăguțești

1326

Organizația locală PSD Drăguțești și-a ales echipa de conducere. Primarul Dumitru Ion Popescu a fost ales în funcția de președinte al PSD Drăguțești, în cadrul Adunării Generale de Alegeri, care a avut loc luni, 15 februarie.
Totodată, membrii Biroului Permanent Local PSD Drăguțești i-au mandatat pe Irinel Gheorghe Ungureanu, Dragoș Tudor Honcioiu și Constantin Croitoru ca vicepreședinți ai organizației locale. Secretar executiv a fost ales Marius Aurel Ichim, iar trezorier Valentin Gherguș.
În cadrul Adunării Generale de Alegeri s-au făcut și propunerile pentru conducerile interimare ale organizațiilor de femei, pensionari și tineret, urmând a se stabili data la care se vor desfășura alegerile.
„Astfel, Cristina Bucur a fost propusă pentru funcția de președinte interimar al Organizației de femei Drăguțești, Ungureanu Ion a preluat Organizația de pensionari, iar Ungureanu Georgiana Adelina a fost numită președinte interimar al Organizației de Tineret de la Drăguțești”, a anunțat Biroul de presă al PSD Gorj.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here