Adrian Tudor, uns viceprimar săptămâna viitoare

337

Candidatul pentru postul de viceprimar al municipiului Târgu-Jiu, rămas vacant după demisia Iuliei Vână, va fi stabilit săptămâna viitoare, trei consilieri locali din partea PSD, partid care are majoritate în Consiliul Municipal, anunţându-şi până în prezent intenţia de a ocupa funcţia. Adrian Tudor, prim-vicepreşedinte al PSD Târgu-Jiu, este preferat pe funcţie, acesta având şansele cele mai mari să fie propus şi ales în locul Iuliei Vână.

Potrivit viceprimarului municipiului Târgu-Jiu, Aurel Popescu, şedinţa care trebuia să aibă loc în aceste zile a fost amânată pentru săptămâna viitoare din cauza faptului că mai mulţi consilieri locali sunt plecaţi în concediu. ,,Secretarul organizaţiei municipale a PSD a sunat mai mulţi colegi de-ai noştri, dar sunt plecaţi, e perioadă de vacanţă, de concedii, şi am amânat şedinţa pentru săptămâna viitoare, pentru 27 iulie, dată la care vom stabili consilierul municipal cu care vom merge ca propunere pentru postul de viceprimar. Candidaţi pentru funcţia de viceprimar al municipiului Târgu-Jiu pot fi oricare dintre consilierii municipali, dar deocamdată sunt doar câteva nume: Nicolae Predescu, Adrian Tudor şi Roibu Dincă Petrişor. Sunt câţiva dintre consilierii cu care am discutat şi cu care vom continua discuţiile şi în această săptămână”, a declarat Aurel Popescu.
Iulia Vână şi-a anunţat demisia din funcţia de viceprimar al municipiului Târgu-Jiu în urmă cu o săptămână, ea explicând că a luat această decizie pentru a-şi dezvolta afacerea, dar şi pentru a dedica mai mult timp familiei. Vână a decis să îşi păstreze însă funcţia de consilier local din partea PSD în Consiliul Municipal Târgu-Jiu.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here