Adeverința de venit poate fi obținută online

1321

Contribuabilii pot obține adeverința de venit și certificatul de atestare fiscală și online, prin Spațiul Privat Virtual, fără să mai fie nevoie să se deplaseze la ghișeele Fiscului.

„Pentru a putea beneficia de modalitatea de comunicare on-line cu administraţia fiscală şi de toate avantajele pe care aceasta le oferă, recomandăm contribuabililor înscrierea în Spaţiul Privat Virtual. În sediile noastre fiscale din Târgu-Jiu, Motru, Novaci, Târgu-Cărbuneşti şi Rovinari, sunt disponibile calculatoare în sistem self service, pentru contribuabilii care nu deţin un calculator personal sau nu au acces la internet”, anunță Administrația Județeană a Finanțelor Publice Gorj.

Toate documentele puse la dispoziţia persoanelor fizice, persoanelor juridice sau altei entităţi fără personalitate juridică prin intermediul Spaţiului Privat Virtual sunt înscrisuri cărora li s-a încorporat, ataşat sau li s-a asociat o semnătură electronică extinsă, nefiind necesară prezentarea la organul fiscal pentru semnătură sau ştampilă.

Spaţiul Privat Virtual a fost creat pentru îmbunătăţirea serviciilor oferite contribuabililor şi pentru reducerea birocraţiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here