Acţiune caritabilă a studenţilor gorjeni

382

TDEG2Liga Studenţilor din Universitatea “Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu organizează astăzi, 14 decembrie, un spectacol caritabil denumit „Dăruieşte de Crăciun”. Spectacolul se desfăşoară la Teatrul Dramatic “Elvira Godeanu”, începând cu ora 17:00. Fondurile strânse în urma acestei acţiuni vor fi donate unui copil de 9 ani din Târgu-Cărbuneşti, bolnav de cancer.

Liga Studenţilor din Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu îi invită pe gorjeni la Spectacolul Caritabil „DĂRUIEŞTE DE CRĂCIUN”. Acesta are loc la Sala Teatrului „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu, astăzi, 14 decembrie 2011, începând cu ora 17:00. Intrarea este liberă, iar în sală va fi montată o urnă unde fiecare spectator va pune o sumă pe care doreşte să o doneze micuţului. “Spectacolul nostru are drept scop strângerea de fonduri pentru un copil de numai 9 ani, din Târgu Cărbuneşti, bolnav de cancer. Noi am colaborat cu Asociaţia Română de Oncologie „Sfânta Ana” Târgu-Jiu şi împreună am găsit acest caz, care este mai special. Intrarea la spectacol este liberă, dar vom avea o urnă unde fiecare participant poate să doneze ce sumă îşi permite”, a explicat Mihaela Ciorei, preşedinte Liga Studenţilor din Universitatea “Constantin Brâncuşi” Târgu-Jiu.

Piesă de teatru pusă în scenă de elevi

Spectacolul „Dăruieşte de Crăciun” constă în jucarea unei piese de teatru de către elevii de la Liceul de Muzică şi Arte Plastice „Constantin Brăiloiu” din Târgu-Jiu. De asemenea, pe scenă va urca tânăra interpretă Monica Nistor, formaţia Paperglass, iar în încheiere Corul Bisericii Sf. Apostoli Petru şi Pavel din Târgu-Jiu va colinda; corul este condus de profesoara Mihaela Popescu. Toate donaţiile ce vor fi strânse în urma acestui spectacol, vor fi dăruite unui copil în vârstă de 9 ani, bolnav de cancer. Partenerii Ligii Studenţilor din Universitatea “Constantin Brâncuşi”, în organizarea acestui spectacol caritabil au fost Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” şi Asociaţia Română de Oncologie „Sfânta Ana” din Târgu-Jiu.

Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here