Accidente rutiere cu patru victime

318

accident-pietonPatru persoane din Gorj au ajuns la spital după ce au fost implicate în accidente de circulaţie. Într-un accident a fost implicat un bătrân de 75 de ani, care a traversat printr-un loc nepremis, iar într-un alt accident, una dintre victime era o minoră de 12 ani, care se afla într-o căruţă nesemnalizată.

În dimineaţa zilei de joi, pe strada Republicii din municipiul Târgu-Jiu, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală a unui pieton. Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat că victima, un bătrân de 75 ani, din municipiul, s-a angajat în traversarea părţii carosabile prin loc nepermis şi fără să se asigure corespunzător, moment în care a fost accidentat de autoturismul condus de către un tânăr de 30 ani, din municipiu, care se deplasa din direcţia Gară spre strada Unirii. Victima a fost transportată la Spitalul „Tudor Vladimirescu”, Secţia UPU, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii Biroului Rutier Municipal Târgu-Jiu continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulaţie.

Căruţă nesemnalizată, tamponată de o maşină

Poliţiştii Postului de Poliţie Dragoteşti au fost sesizaţi, miercuri seara, prin apelul de urgenţă 112, despre faptul că pe raza comunei Dragoteşti, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu victime. La faţa locului s-a deplasat o echipă de cercetare formată din poliţişti ai Poliţiei Comunale Mătăsari. Din primele cercetări efectuate, poliţiştii au constatat că un tânăr de 26 ani, din comuna Dragoteşti, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, din direcţia Corobăi în direcţia Mătăsari, a fost orbit de farurile unui autovehicul care circula din sens opus. În aceste împrejurări, nu a observat o căruţă încărcată cu fân, nesemnalizată, care circula în acelaşi sens şi a intrat în coliziune cu aceasta, răsturnând-o. Urmare a accidentului, conducătorul atelajului cu tracţiune animală, de 68 ani, soţia acestuia, în vârstă de 65 ani şi o minoră de 12 ani, care se aflau în căruţă, toţi din comuna Dragoteşti, au suferit leziuni corporale, fiind transportaţi la Spitalul Judeţean Gorj pentru a primi îngrijiri medicale. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările în care s-a produs accidentul de circulaţie.

Ana-Maria Catalinoiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here