A vrut să se arunce în Jiu, sub privirea fiului său

274

20 cautari fata diparuta[(002157)11-12-27]Încă o tentativă de suicid a fost oprită la timp de către poliţiştii locali. De această dată, cea care putea să fie victima Jiului a fost o tânără de 24 de ani, care a vrut să se sinucidă chiar sub privirile fiului ei de doar şase ani.

Se pare că valul de tentative de sinucidere nu s-a încheiat. Asta o dovedeşte o tânără de 24 de ani, din Târgu-Jiu, care, vineri, într-un moment de supărare, a vrut să-şi curme viaţa, aruncându-se în apele Jiului, martor neputincios la acest neferict eveniment 20 cautari fata diparuta[(004736)11-12-52]urmând să fie chiar fiul ei, de doar şase ani. Din fericire, nu s-a întâmplat nimic pentru că o patrulă a Poliţiei Locale din Târgu-Jiu a observat-o la timp. Se pare că târgujianca a vrut să recurgă la un gest extrem, din cauza supărării. După o ceartă cu soţul său, femeia nu a mai putut îndura viaţa grea şi, a hotărât să se sinucidă, aruncându-se în Jiu, locul în care doi adolescenţi şi-au luat viaţa. Şi-a luat copilul de mână, s-au dus împreună la Jiu şi a încercat să-şi ia rămas bun de la copil. Plânsetele ei au fost observate însă de doi dintre poliţiştii locali care păzeau zona, care au luat-o la întrebări. Femeia a recunoscut că îşi lua rămas bun de la fiul său, după care intenţiona să se arunce în Jiu, sub ochii copilului. Mama şi fiul au fost duşi la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj, pentru consiliere psihologică.

Jiul, păzit în permanenţă de doi poliţişti

Poliţiştii locali acordă acum o mai mare atenţie zonei din Parcul Central de lângă lacul de acumulare, în urma valului de sinucideri şi tentative din ultima vreme. Lacul unde doi adolescenţi s-au sinucis, iar alţii au avut o tentativă de suicid, este supravegheat în permanenţă de poliţiştii locali, pentru a întâmpina evenimentele neplăcute. Se pare că acest lucru a fost benefic pentru târgujieni, dovadă stând faptul că femeia de 24 de ani, care a vrut să-şi ia viaţa, a fost salvată la timp de către poliţişti.

Ana-Maria Catalinoiu

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here