A plecat de acasă şi nu s-a mai întors

458
Un bărbat de 60 de ani din Motru este dat dispărut de soţia sa, după ce a plecat de acasă şi nu a mai revenit. Gheorghe Toma a plecat pe 19 octombrie, dimineaţa la 7.30, spre locul de muncă, şi nu s-a mai întors.

Soţia l-a aşteptat în zadar, ea anunţând în cele din urmă Poliţia despre dispariţia acestuia. Bărbatul nu a lăsat niciun bilet prin care să îşi anunţe plecarea de acasă, rudele fiind convinse că acesta nu avea motive să dispară pur şi simplu.

Poliţiştii spun că oricine poate da informaţii despre Gheorghe Toma poate să sune la 112. Bărbatul are înălţime 1,62 m, greutate 84 kg, păr grizonat, ochii căprui, faţă rotundă, poartă mustaţă. Ca semne particulare, acesta prezintă o cicatrice în zona frontală, partea stângă, în lungime de circa 5 cm, ca urmare a unei intervenţii chirurgicale. La data dispariţiei era îmbrăcat cu un pulover de culoare verde, cu motive geometrice sub formă de romb, haină din piele de culoare neagră, şapcă din piele de culoare neagră, pantaloni din stofă de culoare albastră, curea de culoare neagră cu cataramă mare pe care se află inscripţia „S”, încălţat cu pantofi de piele de culoare neagră cu şiret, mărimea nr. 40 şi are asupra sa o geantă din piele de culoare neagră şi o umbrelă de culoare roşie, tip baston.
Gelu IONESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here