A fost inaugurat noul sediu al RAR Gorj (GALERIE FOTO)

2133

Noul sediu al Registrului Auto Român din Târgu-Jiu a fost inaugurat duminică, în prezența ministrului Transporturilor, Răzvan-Alexandru Cuc, și a lui George-Adrian Dincă, director general al RAR.

Ministrul Cuc a fost întâmpinat în mod tradiţional, cu pâine și sare. „De astăzi gorjenii, dar și alți români, beneficiază de serviciile celei mai noi și mai modernizate reprezentanțe a Registrului Auto Român, cea din Târgu Jiu. Este o investiție pentru care primele demersuri au fost făcute în primul meu mandat și care astăzi au fost finalizate. Simplificarea procedurilor și informatizarea tuturor reprezentanțelor RAR reprezintă obiective majore ale mandatului meu. Prin aceste măsuri vom realiza atât debirocratizarea, cât și micșorarea perioadelor de timp pentru serviciile oferite de către RAR”, a transmis Cuc.

Este un sediu modern, am făcut o investiţie de peste 10 milioane lei pentru clienţii noştri, cetăţenii din Gorj. Avem două linii de inspecţie tehnică periodică (ITP), toată aparatura este modernă, la cele mai înalte standarde europene, ne dorim cu acest lucru să scădem aşteptarea clienţilor la programare. Vom reduce, cel mai probabil, la jumătate timpul de aşteptare având în vedere că sunt două linii de ITP, având în vedere faptul că la vechiul sediu avem doar o linie”, a declarat George-Adrian Dincă.

Un sobor de preoţi a oficiat o slujbă religioasă cu acest prilej. Noul sediu este situat pe strada Termocentralei, nr. 40. Durata de realizare a investiţiei a fost de 14 luni. Terenul pe care a fost construit noul sediul RAR Gorj este concesionat de către Primăria Târgu-Jiu pe o perioadă de 49 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here