A călcat linia continuă şi a ieşit în faţa unui tir

352

accident tismanaUn tânăr în vârstă de 19 ani precum şi o bătrână de 68 de ani au ajuns la spital cu mai multe răni după ce autoturismul în care se aflau a fost acroşat de un tir. Accidentul se pare că a avut loc din cauza tânărului de 19 ani, şofer al autoturismului.

Pe raza oraşului Tismana, Ovidiu Bonculescu, în vârstă de 19 ani, a vrut să schimbe direcţia de mers şi a întors maşina pe linia continuă. Din păcate, însă, autovehiculul a fost lovit de către o autoutilitară care circula regulamentar. “Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a constatat că Ovidiu, de 19 ani, din oraşul Tismana, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 D Tismana, în momentul în care a efectuat manevra de întoarcere pe linia continuă, a fost tamponat de autoutilitara condusă regulamentar de un bărbat în accident tismana (2)vârstă de 26 ani, din oraşul Baia de Aramă, judeţul Mehedinţi. În urma coliziunii, conducătorul auto şi o pasageră de 68 ani, din oraşul Tismana, au suferit leziuni corporale uşoare”, a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj.

În stare bună

Cele două victime au ajus la spital într-o stare destul de bună. “Am fost solicitaţi la Tismana, la un accident cu două victime. Ne-am prezentat imediat la locul solicitării şi am preluat o femeie stabilă hemodinamic şi un tânăr cu un traumatism cranio-cerebral care acuza dureri la nivelul capului”, a accident (6)declarat medicul de pe ambulanţă Maria Boncea.

Potrivit lui Tică, cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, reieşind faptul că niciunul dintre ei nu consumase băuturi alcoolice. Cercetările continuă.

Dorinaaccident (11) Cioplea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here