Morega taxează vizita electorală a aghiotantului lui Crin: “Iohannis nu va creşte scorul dezastruos al PNL Gorj”

381

Fostul preşedinte al PNL Gorj, Dan Morega, a analizat pragmatic vizita electorală de doar câteva ore a prim-vicepreşedintelui PNL, Klaus Iohannis, azi, în judeţul nostru. În opinia lui Morega, Iohannis, în scurtul său periplu electoral în Gorj, nu va maximiza deloc votul gorjenilor către un PNL cu organizaţii distruse în proporţie de 75% în judeţ. Morega crede, de asemenea, că liberalii de la centru sunt conştienţi de starea în care se află PNL Gorj şi vor prin acest demers, adică prin prezenţa lui Iohannis să mai salveze aparenţele.

“După vizita eşuată a lui Crin Antonescu în judeţul Gorj, dar şi anterior, după distrugerea PNL Gorj de către Dian Popescu, încât structurile de bază, aproape trei sferturi nu mai funcţionează, liberalii de la centru şi-au dat seama că au un mare handicap la Gorj. Se ştie că USD-ul va câştiga deteşat aici, s-a văzut, de altfel, unde sunt poziţionaţi primarii PNL Gorj, adică în tabăra PSD unde s-au dus după ce au văzut că au fost abandonaţi de liderii liberali”, a declarat fostul liberal Dan Morega legat de prezenţa azi la Târgu-Jiu a lui Klaus Iohannis.
iohannis_pnlMorega susţine că, deşi Iohannis se aşteaptă să ridice scorul PNL, s-ar putea să aibă parte de surprize. “Klaus Iohannis caută să impresioneze elctoratul de la Gorj, dar gorjenii îl vor taxa pentru că alături de Crin Antonescu a rupt USL-ul”, completează Morega convins că PNL-ul lui Crin Antonescu este pe tobogan nu numai la nivel de capitală, ci, mai ales în teritoriu şi, în special unde USL-ul chiar a funcţionat. Iohannis va ajunge azi la ora 11.30 la intrarea în Gorj dispre Vâlcea, loc în care va fi aşteptat de conducerea organizaţiei liberale judeţene. La ora 12.00 va ajunge la sediul PNL Gorj din Târgu-Jiu pentru o scurtă discuţie cu primarii PNL, ca la 12.30 să plece spre Piaţa Mare şi spre Parcul Central pentru o scurtă “plimbare” electorală. Iohannis va pleca apoi spre Turceni unde va face un popas la fel de scurt, după care va părăsi judeţul Gorj.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here