Bucurescu e în continuare primar

585

Sorin Bucurescu a rămas primar al localității Slivilești la mai bine de o săptămână de la arestarea sa la domiciliu, măsură dispusă de judecătorii gorjeni după ce edilul a fost reținut pentru 24 de ore, alături de omul de afaceri Mihai Rămescu. Acesta spune că deocamdată nu are informații că la Primărie ar fi apărut probleme generate de absența sa, dar e convins că în perioada următoare acestea vor apărea, mai ales că viceprimarul care îi ține locul nu are, de exemplu, drept de semnătură la bancă, așa cum e cazul său.

„Sunt banii de transport pentru profesori care vor trebui dați în curând și pentru care va trebui să semnez și, de asemenea, o să vină și perioada de salarii, pentru școli, când tot eu trebuie să semnez. Mai am și un proiect la un drum pentru care am lucrat foarte mult și pe care trebuia să îl depunem zilele acestea, dar eu nu am cum să mă deplasez. Sunt în arest la domiciliu și asta fac, stau acasă, deși legea nu îmi interzice să îmi exercit atribuțiile de primar. E evident însă că trebuie să mă duc la Primărie ca să pot să îmi exercit atribuțiile de primar, ceea ce e imposibil pentru că, așa cum am spus și altă dată, nici măcar pe poartă nu ies până la stradă”, a declarat Sorin Bucurescu.
Edilul are mandat de arestare la domiciliu, iar săptămâna trecută chiar le-a arătat jurnaliștilor cum se ocupă de păsările și animalele din curte. Bucurescu are acasă mai multe vite pe care le îngrijește personal, el devenind văcar în ciuda unei averi mari pe care o are familia sa, Timișoara fiind orașul în care părinții edilului dețin un bloc întreg de locuințe.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here