Ca la noi, la nimeni – Între credința lui Ciolacu și reacredința lui Iohannis!

97
SANYO DIGITAL CAMERA

Motto: „Obține putere, curaj și încredere cu fiecare experiență în care ne oprim cu adevărat și ne uităm fricii în față. Trebuie să facem ceea ce credem că nu putem.” – Eleanor Roosevelt

Nu puteam să nu încerc o simplă notă din faptul că Guvernul României dă bani BOR pentru achiziționarea de imobile în Franța și Italia.
Miercuri, 2 octombrie 2024, la începutul ședinței de Guvern de la Palatul Victoria, prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, a anunțat că Executivul va aloca fonduri pentru două imobile în Franța și Italia, pe care urmează să le achiziționeze Biserica Ortodoxă Română.
ȘCOALĂ ROMÂNEASCĂ ÎN FRANȚA, LA PARIS; CENTRU REZIDENȚIAL PENTRU MAME ȘI COPII, LA ROMA (ITALIA). Cele două clădiri ar urma să deservească o școală românească și un centru rezidențial pentru mamele și copiii care merg pentru tratament la Roma.
„Ca prim-ministru mi-am asumat consolidarea parteneriatului dintre stat și culte, mai ales în domeniile social, medical și educațional. De aceea aprobăm azi sprijinirea achiziționării de către Biserica Ortodoxă Română a două imobile în Franța și Italia. Imobilul din Paris va fi transformat într-o școală românească și va contribui la păstrarea identității spirituale, culturale și lingvistice a românilor din Franța. Cel din Roma va găzdui un Centru social rezidențial pentru mamele și copiii care vin la tratament la Spitalul Pediatric Bambino Gesu. Astfel, vom fi alături de familiile românilor care au nevoie de sprijinul și empatia noastră,” a declarat Ciolacu.
Într-un interviu recent, premierul Marcel Ciolacu a precizat că, dacă va câștiga alegerile prezidențiale de la finalul acestui an, după ce își va suna fiul, îl va suna pe Prea Fericitul Părinte Patriarh Daniel.
„Va trebui să cer binecuvântare”, a mai spus Marcel Ciolacu. Prim-ministrul României a subliniat că religia și credința au fost întotdeauna parte integrantă din parcursul său personal și profesional, menționând că, în momentele importante ale vieții, obișnuiește să ceară binecuvântarea duhovnicului său.
ÎNALTA CURTE DE CASAȚIE ȘI JUSTIȚIE (ÎCCJ) L-A NUMIT PE KLAUS IOHANNIS „CUMPĂRĂTOR DE REA CREDINȚĂ”. Decizia ÎCCJ s-a dat miercurea trecută, iar Klaus Iohannis și Georgeta Carmen Iohannis au fost etichetați drept cumpărători de reacredință. Motiv pentru care Preș. Klaus Werner Iohannis a mai pierdut încă o casă și este obligat să restituie statului român aproximativ 300.000 de euro, bani obținuți din chirii pentru apartamentele din casa pe care și-a însușit-o fraudulos, cu acte și testamente false!
ION PREDOȘANU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here