Secretul epilării perfecte

669
epilareEpilarea este o metodă de durată pentru înlăturarea firelor de păr, făcând ca pielea să rămână fină până la 4 săptămâni. Firele de păr au ulterior o rată de creştere diferită, ceea ce înseamnă că epilările repetate vor face ca din ce în ce mai puţin păr să fie înlăturat, făcând ca epilatul să devină tot mai confortabil.
Poţi beneficia acum de avantajul unor epilatoare speciale care au capete mici, destinate zonelor sensibile (sprâncene, zona axială, zona inghinală sau cea de deasupra buzelor). Epilatoarele moderne, pot îndepărta fire de păr scurte chiar de 0,5 mm. Deoarece conduce la rezultate excelente, epilatorul este folosit de către femei şi ca metodă ideală de înlăturare a părului nedorit ce apare între două epilări tradiţionale.

Ghid complet pentru o epilare perfectă!
Arta epilării s-a îmbunătăţit, de la trucuri special destinate fiecărei părţi a corpului, până la o piele extrem de fină. Iată care sunt paşii pentru o epilare perfectă:
1. Epilarea se face cel mai bine atunci când pielea este moale, aşa că fă un duş sau o baie înainte şi asigură-te că pielea este complet uscată înainte de a începe. De asemenea, vei observa că pielea are tendinţa să se înroşească după epilare, astfel că este mai bine să te epilezi cu o seară înainte de evenimentul la care vrei să participi, decât în seara respectivă.
2. Aplicarea unei creme sau a unei loţiuni înainte de epilare poate face ca pensetele să prindă mai greu firele de păr.
3. Masează pielea înainte de a începe epilarea, pentru a ridica chiar şi cele mai scurte fire de păr şi a da astfel posibilitatea aparatului să le prindă şi să le înlăture.
4. Deplasează aparatul în sus, în direcţia inversă creşterii firelor de păr. La nevoie, schimbă direcţia de epilare pentru a obţine un epilat mai fin. Când ajungi în zona genunchiului, întinde cât poţi de tare pielea.
5. Pentru a obţine efectul de calmare şi o piele netedă şi fină, aplică o cremă de corp după epilare.
Epilarea elimină disconfortul!
Dacă te epilezi pentru prima dată sau foloseşti epilatorul în zone sensibile, pot apărea mici disconforturi la epilare. Iată ce poţi face pentru a diminua disconfortul. Alege un epilator care are ca accesoriu o mânuşă cu gel: prin răcirea pielii, mânuşa ajută la reducerea durerii. În plus, poţi folosi mânuşa şi după epilare: îţi calmează pielea prin răcire şi preîntâmpină astfel eventualele iritaţii. Pentru zonele sensibile poţi folosi epilatoarele dotate cu accesorii suplimentare (cu mai puţine pensete), create special pentru folosirea pe linia slipului şi axilă.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here