18 posturi vacante la Spitalul Judeţean de Urgenţă

304

Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a nu mai puţin de 18 posturi vacante. Se caută asistenţi medicali, infirmieri, brancardieri, îngrijitoare, registrator medical, dar şi un economist şi un liftier.

Veşti bune pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă. SJU Târgu-Jiu a scos la concurs 18 posturi vacante pe perioadă nedeterminată. Este vorba despre un post asistent medical principal la Secţia Chirurgie Generală I, un post asistent medical debutant la Secţia Ortopedie-Traumatologie, un muncitor calificat IV (liftier), două posturi de asistent medical debutant la Laboratorul de analize medicale, un post de asistent medical debutant la Secţia Neurologie, un post de asistent medical la Secţia Psihiatrie, un economist la Serviciul RUONS, două posturi brancardier la Unitatea de Primiri Urgenţe – SMURD, un post infirmier debutant la Secţia Pediatrie, un post registrator medical debutant la Serviciul de statistică şi Informatică Medicală, un post îngrijitoare la Secţia ATI I şi unul la Pediatrie, două posturi infirmier debutant la Secţia Boli Infecţioase şi două posturi asistent medical la Secţia ATI I.
Concursul constă în trei etape succesive, respectiv: selecţia dosarelor, proba scrisă şi interviul. Selecţia dosarelor se va face în perioada 21-22 mai. Relaţii suplimentare se pot obţine de la Serviciul RUONS al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, strada Progresului, nr.18.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here