„Marea debarasare” de decembrie n-a avut reuşită decât în Târgu-Jiu

273
marea debarasareEtapa din luna decembrie a campaniei „Marea debarasare” (program de colectare a deşeurilor din echipamente electrice şi electronice) s-a desfăşurat sâmbătă, 5 decembrie, în municipiile Motru şi Târgu-Jiu, cât şi în localităţile componente.

Din păcate, nu au fost colectate deşeuri decât de pe raza municipiului Târgu-Jiu. „Ediţia din această lună a fost organizată, ca de fiecare dată, de către Agenţia de Protecţia Mediului Gorj, în colaborare că societăţile de salubrizare. Nu am reuşit să strângem DEEE- uri decât din Târgu-Jiu, cantitatea totală fiind de 4.130 kg”, ne-a declarat Gheorghe Fometescu, directorul APM Gorj. Acestea au fost ridicate începând cu ora 10 de către societăţile locale de salubrizare şi transportate la sediul UEG Târgu-Jiu.

“Marea Debarasare” este o campanie iniţiată de Ministerul Mediului care a debutat în toamna anului 2007 şi a derulat de atunci mai multe etape de colectare. De la începutul anului şi până în prezent, în Gorj s-au strâns peste 19 tone de DEEE-uri.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here