Ziua Vârstnicilor, sărbătorită în avans la Târgu-Jiu

357

Pe data de 29 septembrie, în avans de Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice, municipalitatea târgujiană pregăteşte acelaşi bal tradiţional pentru cei circa 1.500 de pensionari din Târgu-Jiu, înscrişi la cluburile de vârsta a treia din oraş, dar şi în diverse asociaţii. Consilierii municipali au fost cei care au aprobat, săptămâna trecută, suma de 140.000 de lei pentru organizarea evenimentului.
“Pentru desfăşurarea evenimentului propunem utilizarea sumei aprobate de 140.000 de lei astfel: organizarea unei mese festive (în incinta unei locaţii cu specific de restaurant care să dispună de o capacitate de 1.500 locuri şi personal calificat, încât să se asigure servirea simultană a tuturor invitaţilor, spaţiu adecvat pentru program de dans în incinta localului şi parcare cu un număr corespunzător de locuri pentru participanţi), cu un preţ pe meniu de până la 90 de lei (preţ cu TVA); organizarea unei tombole cu oferire de premii în valoare totală de 3.500 de lei (preţ cu TVA); tipărirea invitaţiilor de participare la eveniment cu alocarea sumei de 1.500 de lei (preţ cu TVA). Propunem desfăşurarea evenimentului în data de 29 septembrie 2016”, se arată în referatul întocmit de conducerea Direcţiei Publice de Protecţie Socială Târgu-Jiu.
ziua persoanelor varstnice (2)La toate aceste festivităţi prilejuite de Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice vor participa: pensionarii înscrişi la cele 4 cluburi ale vârstei a III-a, Uniunea Pensionarilor Mineri Gorj, CARP Târgu-Jiu, Liga Pensionarilor Petrolişti Gorj, Asociaţia Pensionarilor Militari în Rezervă şi Retragere, Liga Pensionarilor Gorj. Acestora li se vor adăuga şi membri ai altor asociaţii precum Organizaţia de Pensionari a Rromilor, Asociaţia Surdo-Muţilor, Asociaţia Nevăzătorilor şi Asociaţia Veteranilor de Război Gorj.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here