Wellington, prezentat oficial!

291

Vârful brazilian Carlos Wellington a fost prezentat de președintele Răducan ca o mare achiziție. Cifrele fotbalistului nu sunt însă așa spectaculoase. La Chiajna a jucat doar 14 meciuri campionatul trecut și a marcat 4 goluri. Wellington a preluat numărul lui Matulevicius, 99, și speră să fie la fel de eficient ca balticul care este cel mai bun marcator din Liga 1 al oltenilor.

Atacantul brazilian Carlos Wellington a fost prezentat oficial, ieri, de Pandurii deși acesta a fost transferat acum o lună de zile. Wellington a fost însă învoit și s-a întors abia săptămâna trecută din Brazilia. „Carlos Wellington este unul din cei care au demonstrat, e un jucător care marchează goluri, iubit de spectatori. El a învățat limba noastră. A avut parte în familie de un moment dublu. Soția i-a năsut un copil, dar au fost și ceva probleme medicale și de aceea i-am permis să plece acasă. A stat o perioadă, dar a revenit mai puternic psihic”, a explicat Răducan absența îndelungată a numărului 99. „Când eram mic am jucat cu numărul 9 pe spate. Acum am ales numărul 99 și sper să dau goluri multe. Vreau să recuperez ce am pierdut fizic, sunt în urmă cu pregătirea, vreau să-mi ajut coechipierii”, a declarat fotbalistul brazilian. Wellington a ales Pandurii și cu gândul la bani. „Am mai avut oferte, dar am ales Pandurii. Știu că aici lumea se gândește la performanță. M-am gândit și la stabilitatea financiară. Mă simt bine, cred că într-o săptămână voi fi ok. Eu vreau să dau cel puțin 10 goluri”, a mai declarat Wellington. Fotbalistul cariocas va concura pe post cu Mihai Roman, al doilea golgheter al Ligii 1 din sezonul trecut. „Nu vreau să stau pe bancă, va fi o dispută frumoasă între mine și Roman. Și el este un jucător foarte bun”, și-a anunțat Wellington intențiile. 19 goluri a marcat Wellington în Liga 1 în 75 de jocuri din 2012 încoace, toate pentru Chiajna. Cele mai multe reușite, 10 au fost în sezonul 2013-2014.

Vine și Pleașcă
Pandurii Târgu Jiu nu a închis lista achizițiilor. Luni este așteptat la Târgu Jiu să semneze și fundașul dreapta, Marian Pleașcă. Accidentat grav în tricoul pandurilor, Pleașcă a acceptat același contract ca și până acum. „Luni va veni Pleașcă la Târgu-Jiu, verbal am ajuns la un numitor comun. Am considerat că s-a luptat riscându-și sănătatea pentru club merită un contract identic și pentru sezonul viitor. Am considerat că nu putem lăsa un jucător în situația aceasta. Este un jucător cu potențial, dar trece prin momente dificile. Suntem alături de el, luni vom parafa înțelegerea verbală”, a declarat Narcis Răducan.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here