Weber: Schimbarea guvernului Ponta, resimţită în Gorj!

267

Deputatul PSD Mihai Weber este de părere că situația CEO s-a schimbat în rău, dorindu-se privatizarea companiei și acum mutarea sediului acesteia în capitală. Toate acestea vor genera șomaj crescut în județ, mai spune Weber care crede, la fel ca mai toți gorjenii, că sediul CEO trebuie să rămână în județul nostru. ,,De câteva zile subiectul privatizării şi mutării sediului Complexului Energetic Oltenia la Bucureşti generează discuţii, întrebări şi nelămuriri la nivelul judeţului Gorj. La o jumătate de an de la plecarea domnului Victor Ponta, situaţia Complexului Energetic Oltenia s-a schimbat radical, din păcate nu în bine. Pe lângă privatizarea companiei, mai nou, se doreşte şi mutarea sediului social la Bucureşti, neţinându-se cont de un aspect foarte important : dacă această dorinţă va fi dusă la îndeplinire, rata şomajului în Gorj va creşte considerabil. Din cei 15 277 de salariaţi ai companiei, aproape jumătate , vor merge acasă.
Analizând considerentele ce stau la baza deciziei luate de către Consiliul de Supraveghere, constat cu dezamăgire că niciunul dintre ele nu reprezintă vreun motiv serios care să ducă la modificările dorite de actuala conducere. Din moment ce unităţile miniere îşi desfăşoară activitatea în zonă, este absolut normal ca şi sediul administrativ să rămână aici”, a declarat parlamentarul de Gorj.
,,Privind în trecut, amintim faptul că această încercare de a muta sediul CEO la Bucureşti a mai fost făcută de PDL, însă datorită implicării domnului Victor Ponta, acest lucru nu a fost posibil.
Acum este de datoria noastră să luptăm pentru salvarea companiei. Trebuie să fim realişti şi să conştientizăm că în acest moment orice decizie prost luată, ar putea costa foarte scump Gorjul”, a conchis Weber.

1 COMENTARIU

  1. Normal ca se doreste mutarea sediului in capitala, pentru a fi mai usor mafiei sa dea ordine, pentru ca astfel ar fi interceptate de autoritatile in domeniu si de DNA. Normal atunci cand ai un guvern format din tradatori, care vor sa vanda si una din ultimele societati pe care Statul Roman le mai detine, pentru a fi slugile vesticilor si sa îi putem pupa in cur pe nemti, francezi, italienii si nu in ultimul rand pe austrieci. SNLO este inca o vaca de muls si unii dintre sforarii din guvern trebuie sa-si umfle si ei saracutii conturile din Elvetia, conturi deja existente. Noi nu avem guvern romanesc, avem un guvern de tradatori. Ale cui jocuri le face Iohanis si Cioloș? Ale Romaniei in niciun caz. Oare cum e posibil ca o perla a industriei romanesti asa cum este combinatul de apa grea de la Halanga, sa ajunga sa fie taiat. Asa domnu Ciolos nu mai avem nevoie de termocentrale pe carbune?????De fapt nu va intereseaza, dupa ce dati teapa la guvernare fugiti in Franta, si normal ca kilovatul pe care-l folositi dvs. in Franta nu are nicio legatura cu cel produs in Romania!!! Sunteti total strain de acest popor, si uneori chiar impotriva lui. De ce ati refuzat marirea salariului minim pe economie la 1200lei cu data de 01 ianuarie 2016??? S-a ajuns ca la data de 01 ianuarie 2016 un absolvent de studii suprioare sa debuteze cu un salariu mai mic comparativ cu 01 ianuarie 2016!!! Iata si dovada la 01.01.2009 salariu minim pe economie pt studii superioare 600×2=1200lei/ 4,2772= 280,373 euro, la data de 15.02.2016 avem 1050 lei = 1050 /4,4637 = 235,230 euro, si chiar daca am fi avut salariul marit de dvs. la 1250lei ar rezulta (1250/4,4637)euro= 280,0367euro. Sunteti multumit de prestatia dumneavoastra????Nu prea cred.
    Puterea unui stat este data de puterea economica a lui, de numarul cetatenilor, de intreprinderile pe care le detine si le controleaza in interes propriu si nu in interesul Austriei, Germaniei, Frantei, Cehiei si Italiei. Nu noi trebuie sa fim slugile lor, ei trebuie sa ne adreseze zi zi multumiri, pentru ca noi romanii am un zid in fata otomanilor si islamului!!! Ce mas fi ras sa o vad pe Merkel, pe cancelarul Austriei și pe Baroso cel viteaz neincepand lucrul pana nu spuneau rugaciunea islamista și scriind de la stanga la dreapta! Ar fi fost tare nu??????

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here