“Vrei să fii cunoscut?” la Școala Gimnazială “Sfântul Nicolae”

794

Săptămâna “Să știi mai multe, să fii mai bun!” 7 – 11 aprilie 2014 a început la Școala Gimnazială „Sfântul Nicolae” pe ritm de dans și muzică.
Mulți dintre elevii școlii noastre sunt copii foarte talentați, fapt dovedit cu ocazia diverselor activități extrașcolare. De la dans, muzică, teatru sau sport, până la noile tendințe ale societății noastre, toate reprezintă un aspect important din viața tinerilor noștri.

Concursul “Vrei să fii cunoscut?” aflat deja la ediția a III –a și foarte popular în rândul elevilor a oferit și în acest an posibilitatea afirmării tinerilor talentați ai școlii noastre. Acesta s-a desfășurat în curtea școlii între orele 10,00 – 13,00 și s-a bucurat de participarea unui număr mare de elevi, cadre didactice, dar și părinți veniți să-și susțină micuții.
Cei 32 de concurenți au lăsat emoțiile deoparte și au vrut să fie cei mai buni. Activitatea a fost prezentată de profesorul coordonator, prof. Liliana Ciochină, consilierul educativ al școlii, iar juriul, format din prof. Nicuța Dragomir, prof. Geică Steluța, profesorul de limba engleză, Hermina Udrescu, prof.înv.primar Denisa Staicu și președinta C.S.E, eleva Pendea Alexandra, a avut o sarcină grea.
Marele Premiu a fost obținut de elevii Niculescu Alexandru și Niculescu Luiza(VI C/IV C), Premiul I a fost acordat elevei Ularu Cătălina (Preg. C), Premiul II a revenit elevului Ciugudean Andrei (V B), iar Premiul III elevei Bobină Denisa (VC). S-au acordat și mențiuni elevilor : Enulescu Emanuel (VIII C), Stoichițoiu Luiza( II E), Grupul Mugurașii Gorjului (IV B), Vlădășel Annie Stephanie(Preg.D), Dicu Francesca(IVD) și un Premiu Special elevei Niculescu Miruna(IV D). Trofeul concursului, medaliile și diplomele au fost achiziționate din fondurile Asociației Părinților Școlii Generale “Sfântul Nicolae” care a sponsorizat și de această dată activitatea.
Concursul a fost apreciat de părinți și de profesori, iar elevii și-au manifestat dorința de continuare a acestui concurs cu o nouă ediție.
Consilier educativ, prof. Liliana Ciochină

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here