Viscolul a închis drumul spre Rânca

215

Surpriză de proporţii pentru iubitorii muntelui care îşi propuseseră să ajungă la Rânca, vineri seară. Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a decis să închidă circulaţia de la ora 20.00. Cauzele luării acestei decizii au fost viscolul puternic şi vizibilitatea redusă. Restricţia s-a ridicat sâmbătă dimineaţa, la ora 08.00. În duminica Floriilor, la Rânca a nins ca în poveşti.

Drumul naţional 67 C Novaci – Rânca, parte componentă a şoselei Transalpina, a fost închis timp de 12 ore din cauza viscolului puternic şi a vizibilităţii reduse. Restricţia a fost valabilă de vineri seara, ora 20.00, până sâmbătă dimineaţa. la ora 08.00.
Numărul turiştilor care au înfruntat vremea rea şi au urcat la Rânca, în week-end, a fost destul de mic. Duminică, când creştin-ortodocşii au sărbătorit Floriile, în staţiunea montană Rânca a nins ca în poveşti. Drumarii au acţionat pentru a asigura condiţii optime pentru desfăşurarea traficului rutier în siguranţă. Date fiind condiţiile actuale şi luând în considerare prognozele meteo pentru următoarea perioadă, este mai mult decât sigur că turiştii care vor petrece Sfintele Paşti la Rânca, vor putea schia.
Minodora SUCEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here